Quiko elektrische poortopeners

Quiko Spider elektrische (dubbele) draaipoortopener

De Quiko Spider is een knik arm motor die uitermate geschikt is om draaipoorten te openen. Door de knikarm kan deze motor maximaal 110° openen en blijft de poort in gesloten stand goed dicht. Door de elektrische eindschakelaars op de as zijn de open- en dichtstand zeer fijn in te regelen, om de correcte eindposities goed vast te zetten. De 24V motoren zorgen voor voldoende kracht en zorgen toch voor een veilige buitensituatie.

Deze poortmotor is geschikt voor poortvleugels met een maximale afmeting van 350 cm. Voor grotere poorten is de Quiko Rotello te gebruiken.

Quiko Rotello elektrische (dubbele) draaipoortopener

De Quiko Rotello is een spindelmotor die uitermate geschikt is om draaipoorten te openen. Door de spindelmotor kan deze motor maximaal 90° openen en blijft de poort in gesloten stand goed dicht. Door de mechanische eindschakelaars op de spindels zijn de open- en dichtstand zeer fijn in te regelen, om de correcte eindposities goed vast te zetten. De 24V motoren zorgen voor voldoende kracht en zorgen toch voor een veilige buitensituatie.

Deze poortmotor is geschikt voor poortvleugels met een maximale afmeting van 450 cm. Op deze manier kan een dubbele draaipoort met een maximale doorgang van 9 meter worden gerealiseerd.

Coen MeinemaQuiko poortopeners