Slagbomen en parkeersystemen

Fadini Bayt 980

De Fadini Bayt combineert snelheid met kracht. De hydraulische slagboom is een robuuste slagboom, welke intensief kan worden gebruikt en leverbaar is voor doorgangen van 3 tot 8 meter. Door de hoge arbeidsintensiteit is deze slagboom uitermate geschikt voor parkeergarages, bedrijventerreinen en woongebieden.

De kast is leverbaar in RVS of gepoedercoat staal en kan eventueel worden voorzien van een knipperlicht. De boomarm wordt standaard geleverd zonder verlichting, maar is naar wens te leveren met ingebouwde LED-knipperlichten voor een optimale zichtbaarheid. De ingebouwde besturing is vochtvrij gemonteerd en biedt voldoende mogelijkheden om de slagboom volledig naar wens te kunnen instellen.

Quiko Icarus High Speed

De Quiko Icarus High Speed is zeer geschikt voor situaties waar de slagboom intensief wordt gebruikt, met name bij parkeerinstallaties. De boomarm wordt compleet bestuurd middels een zware elektromotor, welke door de ingebouwde besturing volledig vochtvrij is gemonteerd.

Door de openingstijd van 2 seconden is deze slagboom met 3 meter doorgang een zeer geschikt product voor elke parkeersituatie, van parkeergarage tot parkeerplein. Door de snelle openingstijd kan de parkeersituatie snel en veilig worden afgesloten voor alle verkeer, terwijl dit de doorstroming ten goede komt.

Quiko Icarus

De Quiko Icarus is zeer geschikt voor commercieel of particulier gebruik in situaties waar de slagboom intensief wordt gebruikt. De boomarm wordt compleet bestuurd middels een zware elektromotor, welke door de ingebouwde besturing volledig vochtvrij is gemonteerd.

De slagboom is verkrijgbaar in het wit, blauw, groen, rood, grijs en antraciet. De standaard kleurstelling is oranje, om goed zichtbaar te zijn voor tegemoetkomend verkeer. Doordat de slagboom in diverse snelheden en boomlengtes van 4-6 meter verkrijgbaar is, kan de slagboom voor iedere situatie optimaal worden afgesteld.

Coen MeinemaSlagbomen en parkeersystemen