GSM Module

Entrya GSM Module

In deze moderne tijd heeft bijna iedereen een mobiele telefoon op zak. Waarom zou u dit niet gebruiken voor de toegangscontrole tot uw terrein? Middels de GSM Module kunt u maximaal 500 gebruikers toegang tot uw terrein bieden. Ook is het mogelijk de poort of slagboom automatisch te openen en sluiten middels de ingebouwde tijdklok.

Hoe gaat de controle in zijn werk? Wanneer de GSM Module is ingesteld, controleert deze automatisch of het nummer dat belt toegang mag hebben tot het terrein. Is dit niet het geval, doet de GSM Module niets en blijft de poort of slagboom gesloten. Deze manier van controle kost de gebruikers geen geld, aangezien de module de verbinding automatisch verbreekt. Een moderne, veilige en zuinige manier om de toegangscontrole uit te voeren. De GSM module is te beheren via internet, om snel en makkelijk wijzigingen door te voeren of de gebruikers aan te passen.

De GSM Module is uitermate geschikt voor bedrijven, gemeenten, clubhuizen of woningen omdat deze uitermate makkelijk te gebruiken en enorm veelzijdig is.

Intratone GSM Module

Ten opzichte van andere GSM modules heeft de Intratone module een extra toevoeging. In de GSM module is een simkaart ingebouwd, welke er voor zorgt dat geen bel- of data-abonnement meer hoeft te worden afgesloten. Deze simkaart is 10 jaar geldig en zorgt dus voor een onbezorgd gebruik!

Naast dit voordeel is deze module in staat maximaal 10.000 telefoonnummers of handzenders te beheren. Zo kan deze module dus ruim voldoende gebruikers beheren om een compleet bedrijf te voorzien.
Naast dit grote voordeel is het instellen van de module volledig via internet te beheren. U kunt dus zelfs vanuit het buitenland de toegangsrechten voor de poort of deur bijhouden of wijzigen.

Coen MeinemaGSM Module