Intercom

Het intercomsysteem is een vaak gebruikte vorm van toegangscontrole. Middels de audio- of videoverbinding maakt de buitenpost contact met de binnenpost. Zo kunt u controleren of u de persoon aan de buitenzijde van de poort toegang wil verschaffen tot uw terrein. Daarnaast is het mogelijk om bij een videoverbinding* te controleren wat er voor uw poort gebeurt. Wanneer u niet aanwezig bent, is het zelfs mogelijk foto’s te maken van de bezoekers, om te zien wie er in het verleden langs is geweest.

De binnenpost is vaak te vergelijken met een soort tablet. Alle bedieningsmogelijkheden staan overzichtelijk op uw scherm en middels de eenvoudige bediening kunt u alle functies benutten. Wanneer u beschikt over meerdere buitenposten kunt u snel en gemakkelijk schakelen tussen de verschillende posten en kunt u de toegang tot alle poorten verschaffen.

Tegenwoordig is het mogelijk om via telefoonverbinding de intercom te bedienen. Wanneer u niet thuis bent kunt u middels een telefoonmodule de oproep doorschakelen naar een mobiel of vast nummer. Zo kunt u toch vertrouwende personen toelaten op uw terrein.

*afhankelijk van het door u gekozen systeem.

Coen MeinemaIntercom