Tousek elektrische schuifpoortopeners

Tousek Pull T15

Extension Hekwerken heeft voor schuifpoortautomatisering onder andere de Tousek Pull T15 in zijn assortiment. De schuifpoortmotor heeft een ingebouwde besturing, waardoor deze optimaal is beschermd tegen vocht. De motor beschikt over een drukkracht van 1500 kg, ruim voldoende om iedere schuifpoort te kunnen bedienen.
Middels de digitale eindschakelaars weet de poort waar de open en gesloten positie zich bevind. Omdat er geen mechanische of elektrische eindschakelaars worden gebruikt, geeft dit minder kans op veel voorkomende storingen. Voor kleinere schuifpoorten kan de Tousek Pull T8 eventueel worden toegepast.

Tousek Pull TPS20

Voor schuifpoorten met een doorgang vanaf 10 meter kan de Tousek TPS 20 worden gebruikt. Deze motor heeft een drukkracht van 2000 kg, ruim voldoende om ook de grootste schuifpoorten de bedienen. Middels de ingebouwde besturing wordt de poort in zijn geheel bediend en samen met de digitale eindschakelaars staat deze poort garant voor een precies en prettig gebruik. Deze poortmotor is uitermate geschikt voor veeleisende toepassingen en samen met de soft-start en -stop geeft deze poortmotor een soepele poortbeweging.

Coen MeinemaTousek poortopeners